HBO-niveau aantonen

2 de huidige arbeidsmarkt wordt steeds vaker een HBO-niveau gevraagd, bij sollicitaties en voor toegang tot opleidingen en registers. Voor mensen die wel een HBO- werk- en denkniveau hebben, maar dat niet kunnen aantonen met een diploma is dat natuurlijk een lastige situatie. Want als het HBO- werk- en denkniveau niet aangetoond kan worden, gaat de deur vaak dicht. Gelukkig kunt u bij United Psychologists uw HBO-denkniveau aantonen, door intellectuele capaciteiten tests te maken. Bij een goed resultaat geven wij een verklaring HBO-denkniveau af, met referentie van een Registerpsycholoog NIP.
 

Toon hier uw HBO-niveau aan!

Of lees hieronder verder voor meer informatie

 

Geen diploma, wel HBO-denkniveau

Bij United Psychologists zijn we van mening dat mensen zonder HBO-diploma wel degelijk over het gewenste niveau kunnen beschikken. Om dat te kunnen laten zien hebben we voor werkgevers en werknemers de verklaring HBO-denkniveau ontwikkeld.

Verklaring HBO-niveau aantonen (denkniveau)

Het denkniveau van mensen is gelukkig snel en betrouwbaar vast te stellen. Bij United Psychologists testen we het intelligentieniveau op ons kantoor of op een locatie naar keuze. We gebruiken hiervoor uiteraard de beste gevalideerde tests die er te koop zijn (COTAN geregistreerd en goed bevonden). Het resultaat van de tests is in ongeveer 2 uur bekend. De deelnemer krijgt vervolgens een certificaat van het bewezen HBO-niveau, om te gebruiken bij toegang tot opleidingen en sollicitaties, of bijvoorbeeld op het CV en LinkedIn. De consultant van United Psychologists kan ook als referentie dienen. Ervaring leert inmiddels dat 70% van de deelnemers voldoende of hoger scoort op de tests en het certificaat krijgt uitgereikt.

Werkwijze

De deelnemer maakt onder begeleiding van een van onze medewerkers de tests, op kantoor van United Psychologists in Houten. Dit duurt ongeveer twee uur. De deelnemer ontvangt daarna direct de resultaten. Bij een goed resultaat (minstens gemiddeld HBO-niveau) kunnen we een certificaat opstellen met het behaalde niveau en de referentie van een geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog. Deze kan ook als referentie gebruikt worden bij het solliciteren. Het certificaat wordt dezelfde dag gemaakt en via e-mail toegezonden.

De investering bedraagt slechts € 275,- (excl BTW)

Voor het maken van de tests onder onze begeleiding brengen wij € 322,75 incl BTW  in rekening. Bij een voldoende resultaat kunnen we het certificaat opstellen en als referentie dienen voor potentiële werkgevers en opleidingen die om het bewijs van HBO-niveau vragen. Al met al een relatief kleine investering, waarmee u deuren opent die anders gesloten blijven en uw loopbaan een flinke boost kan geven.

Online afspraak maken voor de tests?

Het kan helpen om voorafgaand aan de test wat oefeningen gemaakt te hebben, tips hiervoor krijgt u bij de bevestiging van de afspraak. Het is verstandig hiermee rekening te houden bij het plannen van de test. De testdagen vinden plaats op ons kantoor in Houten (vlak onder Utrecht).

Wilt u de test graag herkansen?

Bent u eerder bij ons geweest voor een test en wilt u nu gebruik maken van een herkansingsmogelijkheid, dan bieden wij u deze aan voor een voordeliger tarief van € 272,25 incl BTW. Graag verzoeken wij u deze afspraak niet te maken via bovenstaande link, maar door te mailen naar mail@unitedpsychologists.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Liever een andere datum of zelfs een andere locatie?

In overleg is er veel mogelijk. Wanneer u met het contactformulier aangeeft wat uw wensen zijn, hoort u snel van ons.

Wilt u alleen oefenen met intelligentietests?

Alleen oefenen met de tests, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een assessment, kan natuurlijk ook. Dat kan vanaf elke pc met internetverbinding, dus ook thuis. De kosten bedragen € 95,00 incl BTW. U krijgt een geautomatiseerde rapportage van de verschillende tests. U kunt de tests om te oefenen ook aanvragen met het formulier op de contactpagina. Succes!