Outplacement

Zoekt u naar zeer degelijk bureau, maar wenst u geen eenheidsworst voor uw outplacement?

Wat u en wij al weten is dat ieder mens verschillend is en verschillend met situaties in zijn leven omgaat. Zo ook bij een situatie als (dreigend) baanverlies. Waar u diep in de put zit, verheugt is een ander zich op de toekomst. Of waar u actief gaat ondernemen is een ander nog boos, teleurgesteld.

Geen schijnzekerheid
Wij bieden daarom geen 4 fasen traject of een 12 stappen plan, met altijd dezelfde ingrediënten; rouwverwerking, acceptatie, vaststellen kwaliteiten, motivaties en ambitie, bepalen beroepsprofiel, netwerken en jobsearch, solliciteren en onderhandelen. Dit suggereert een soort vast pad en patroon, volgens ons een schijnzekerheid.

Hoewel wij bij UP ervaring hebben met het coachen bij elke stap in een loopbaan- of outplacementtraject is bij ons een traject altijd maatwerk. Wij kunnen met onze senioriteit en ervaring moeiteloos pragmatisch inspringen op wat er nodig is en ondersteunen met datgene wat volgens ons de beste bijdrage levert voor de toekomst en ambitie.

Doen wat nodig is
Naast ‘doen wat nodig is’, houden wij ook een spiegel voor, gaan wij naar de kern en de kracht. Bovenal schromen wij niet om de deelnemer zijn blinde vlekken te laten zien of eens goed in te zoomen op datgene wat de volgende stap in de weg staat.

UP staat dus voor senioriteit. Wij zijn sterk in coaching en outplacement van midden- en hoger kader personeel. We zijn zeer deskundig en zeer ervaren, die ervaring brengen wij in en daarmee weten wij bijna ieder traject tot een succes te maken. Wanneer die succeskans door factoren lager is, delen wij dit van tevoren mee. Wij schakelen snel, beperken de rapportages en administratieve processen tot het vereiste minimum en besteden onze tijd aan de ontwikkeling van de deelnemers.

Outplacement in Utrecht – Houten en Enschede
Onze opdrachten voeren wij uit vanuit onze kantoren in Houten en Enschede, waarbij we na de intake een heldere en bondige offerte met plan van aanpak opstellen. Wij houden van korte lijnen en treden hierbij doortastend op. Allen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vak, zijn doorgewinterde professionals die snel de behoeften van de deelnemer in zicht hebben en daarop het traject afstemmen.

Tarieven outplacement
Onze tarieven sluiten daarbij aan. Wij brengen de tijd die wij met de cliënt in gesprek zijn in rekening, niet meer en niet minder. Ons uurtarief is € 180,- exclusief BTW. Een gesprek duurt veelal 50 minuten en de resterende tijd benutten wij om de context en de gemaakte afspraken goed vast te leggen om de rode draad van het traject te waarborgen. Daar waar een aanvullend loopbaanonderzoek nodig en wenselijk is, brengen wij u op de hoogte van deze extra investering.

Onze deskundigheid: Psycholoog Arbeid&Gezondheid, Psycholoog Arbeid&Organisatie, Psycholoog NIP, persoonlijke effectiviteit, technische bedrijven, Directie, middenkader. MKB 50-250 mensen, provocatief coachen, outplacement. Bevordering draagkracht, bevorderen belastbaarheid.